Det var på Fritidshjemmet Kridthøj i Højbjerg, at kimen til John Dongs Dragoner blev lagt.

Her arbejdede fem unge mænd som medhjælpere/vikarer. De drak en del kaffe, spillede lidt fodbold med børnene og opdagede, at de havde det vældig sjovt sammen.

Over en fredagsøl i fritterens personalerum opstod idéen til en tipsklub, og de fem begyndte at mødes på skift hos hinanden til tipsbold, øl og peanutkugler.

Og det var netop på en tilfældig lørdag eftermiddag, at tipsklubben fik sit navn - John Dongs Dragoner - opkaldt efter ham, der trykkede på dong-knappen og dermed afgjorde ugens tipskupon.

Den 16. december 1994 blev ved-tægterne skrevet under, og posterne som Formand, Sekretær og Kasserer blev besat.

Vedtægterne skrives under

Dragonerne oddser trofast hver weekend og mødes mindst fire gange om året. Til generalforsamling, julefrokost, bowle-turnering og højdepunktet - weekendtur i lejet sommerhus.

Den 2. juni 2007 var Dragonerne naturligvis på lægterne til den historiske landskamp mod svensken. En fantastisk fight, der endte i kaos, da en let overvægtig dansker løb på banen for at tale med dommeren. Men sikke en aften, og vi var der!

Vi rejser også udenlands, når finanserne tillader det. I 2008 var vi i London, tre år efter gik turen til Hamburg og senest her i 2014 - under VM i Brazil - hvor vi drog til Bergamo.